miércoles, 26 de septiembre de 2012

22 Setembre - 10 Km Vila del Joguet Ibi

Als 10 KM vila del Joguet Ibi, antic Cross nocturn, que es va disputar dissabte passat dia 22 de setembre del 2012. Van prendre part més de 450 corredors en la prova de fons, més les categories infantils, prenent part en ambdues atletes d'aquestes comarques, en els 10 KM, es va imposar el corredor del C. A Port d'Alacant, Juan de Dios Martínez Díaz, amb 0:32:59, seguit del component del C. A. Castalla, Ricardo Durá Cremades, amb 0:33:03, col·locant-se com 1º Sènior, en el lloc 12º entrava l'atleta del C.A. Teixereta d'Ibi, Pedro D. Morillo Francisco amb 0:35:49 que pujava al podi com a primer Veterà B Masculí, i el 14º lloc l'independent d'Alcoi José M Devesa Ferrer, amb 0:36:00, sent 2º en Veterà B Masculí, i en lloc 65 creuava la meta Fani Pérez Durá, amb 0:40 18, Independent de Castalla, la qual cosa la col·locava com 1ª de Veterana A Femenina, en el lloc 153 arribava l'incombustible, José M. Silvestre Bernabéu del C. A. Castalla, amb 0:43:41, la qual cosa el pujava al podi com 2º de Veterans I Masculí, mentre en el 198 arribava a meta Andrea Vañó Reig, del C. T. Trialcoy, amb 0:45:30, que la validava com 1ª Junior Femenina, i com 323ª arribava Mila Belda Rico, del C.A. Castalla, amb 0:50:04, sent 1ª Veterana D Femenina, la resta de corredors de les comarques es van classificar de la següent manera.
Pos. Nom Temps Club Pos. Categoria
015 David Miró Albero, 0:36:04, C. A. Alcoi, 005 Sènior Masculí
017 Vicente Cardona Sánchez, 0:36:45, C. A. Alcoi, 004 Veterà A Masculí
032 Mario Javaloyes Campillo, 0:38:05, C. A. Alcoi, 008 Veterà A Masculí
 054 Carlos Sánchez Pons, 0:40:01, C. A. Alcoi, 015 Veterà A Masculí
178 Gonzalo Mora Fernández, 0:44:40, C. A. Alcoi, 036 Veterà A Masculí

I per a tancar la informació sobre aquest Cross, dir que van prendre part en les categories de menors , diversos xavals del Club Atletisme Alcoi, aconseguint pujar al podi, Antonio CriadoPavón com 1º, Ovidi Albert Espí, 2º, i els altres, Rafa Pla Sempere 5º, Miguel Toledo Giménez 10º i Alejandro Gisbert García 13º.