martes, 28 de agosto de 2012

IX Pujada a Font Freda

Amb menys fortuna per als atletes alcoians de la qual es va tenir en carreres anteriors es va disputar la IX Pujada a Font Freda des de Atzeneta d'Albaida, dins de l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall d`Albaida 2012, Prova que es disputava en un circuit de muntanya sobre una distància 11.600 metres, set d'ells en contínua pujada, va tenir una participació d'al voltant de 550 corredors, la calor reinant i la duresa de la prova va fer mossa en alguns participants, per la qual cosa van tenir entrar els lliça els serveis sanitaris, amb alguns problemes d'accés. El guanyador de la carrera va ser l'atleta del C. A. Safor- Cafemax, Félix Pont Chafer, que va invertir un temps de 0:41:44,els corredors del club es van classificar de la següent manera:
121 Marcos Francés Vicedo, 0:59:00, C. A. Alcoi, 047 Veterà A Masculí
164 Paco Fuster Moncho, 1:00:21, C. A. Alcoi, 020 Veterà B Masculí
180 José V. Sempere Quilis, 1:00:57, C. A. Alcoi, 025 Veterà B Masculí
299 Juanvi Ferrando Guardiola, 1:05:50, C. A. Alcoi, 046 Veterà B Masculí
364 Antonio Giner Pérez, 1:09:40, C. A. Alcoi, 059 Veterà B Masculí
395 Aarón Mira Cabrera, 1:11:38, C. A. Alcoi, 149 Sènior Masculí
430 Vicent Carchano Mataredona, 1:13:30, C. A. Alcoi, 078 Veterà B Masculí
435 Pau Ferrando Vilaplana, 1:13:57, C. A. Alcoi, 167 Sènior Masculí