lunes, 20 de agosto de 2012

17 Agost - IX Volta Sa Pobla del Duc

Després d'una setmana de descans la qual es va aprofitar pels equips de les comarques per a fer un entrenament comarcal a Gorga organitzat per els Fester@s del poble en el qual van prendre part atletes d'Alcoi, Muro, València, així com esportistes de la categoria del gallec Suso de la Font i del valencià Andrés Navío. Aquesta setmana es reprenia l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall d`Albaida 2012, i va ser al divendres 12 d'agost del 2012amb la IX Volta a Peu de Sa Pobla de Duc, carrera es componia de dues voltes a un circuit urbà, que tenia un total de 7.100 metres i va tenir una participació de més de 650 corredors, hem de dir que en principi s'augurava una bona carrera, després de guardar un minut de silenci per la mort del brigadista forestal, Emilio Abargues natural de La Pobla, i component del C. A. Safor- Cafemax. Però com ve sent habitual en aquest circuit, en la meta a causa que usa un lector o escàner i se situa a molt pocs metres de la línia d'arribada fa que es formen grans cues davant el mateix, on els més picaros es posen per davant d'on els correspondria. I ara centreu-nos en la carrera dir que el vencedor va ser l'atleta del C. A. Cárnicas Serrano, Octavio Sanchis Penades, que va invertir un temps de 0:23:12, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del C. A. Soca-Run de Cocentaina, Raúl Solbes Monzo, amb 0:24:34, col·locant-se com 12º,l'atleta del C. A. La Foia. Com d'Onil , Miguel Juan Sanchis entrava en la posició 36ª amb 0:25:12, per la qual cosa pujava al podi com 1º en la categoria de Veterà B Masculí, i en el lloc 46 entrava l'independent d'Alcoi, Lucas Moreno Prados amb, 0:26:44, la qual cosa el feia pujar al podi com 2º de Veterà B Masculí, i la corredora del Club Atletisme Alcoi, Cristina Abad Coloma, que entrava en el lloc 368, amb un temps de 0:32:56 pujava al podi com 1ª Veterana B Femenina, així mateix encapçalava la classificació de el “Circuit en aquesta categoria, la resta de corredors del club es van classificar de la següent manera:
221 José V. Sempere Quilis, 0:30:28, C. A. Alcoi, 026 Veterà B Masculí
231 Paco Fuster Moncho, 0:30:42, C. A. Alcoi, 028 Veterà B Masculí
265 Marcos Francés Vicedo, 0:31:21, C. A. Alcoi, 086 Veterà A Masculí
356 Àngel C. Gisbert Muñoz, 0:32:48, C. A. Alcoi, 042 Veterà B Masculí
369 Juanvi Ferrando Guardiola, 0:32:57, C. A. Alcoi, 043 Veterà B Masculí
426 Joan Ferrando Pedrerol, 0:34:06, C. A. Alcoi, 184 Sènior Masculí
456 Vicent Carchano Mataredona, 0:34:32, C. A. Alcoi, 011 Veterà C Masculí
463 Pablo Francés Candela, 0:34:39, C. A. Alcoi, 194 Sènior Masculí