martes, 31 de marzo de 2015

La Comunitat Valenciana 4ª en el Campionat d'Espanya de Camp a Través

Aquest cap de setmana passat concretament el diumenge 29 de març de 2015 a Guadalajara, es disputava el Campionat d'Espanya de Camp a través Cadet i Juvenil d'Autonomies en Edat Escolar, on va haver-hi participació de l'atletisme alcoià.
En la categoria de Juvenil Masculí representat a la Comunitat Valenciana van participar juntament amb altres atletes seleccionats: Antonio Criado Pavón, Playas de Castellón que arribava a meta en 4ª posició amb 19:18, sent el primer de la Comunitat, en el lloc 25º Javier Mirón Caro, amb 20:20, Club Atletisme Alcoi, sent 3º de la selecció valenciana, que es classificava finalment com 4ª d'Espanya.

Lamentem no poder donar la distància del Cross en què van participar aquests atletes ja que la Federació Espanyola d'Atletisme no els facilite en cap dels seus comunicats en la web