martes, 17 de marzo de 2015

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, les dues carreres  en que  van participar atletes del Club Atletisme Alcoi, van esser les següents a Callosa del Segura, va esser dissabte 14 de març del 2015, en l'esmentada població alacantina que era el “Campionat Carrera Vertical de la Comunitat Valenciana 2015”, que partia a les 16 hores, per a recórrer els 2.000 metres que constava amb nivell positiu de 500 metres. La inscripció que no va superar els 60 atletes, s'imposava el corredor de Xàbia i integrant del C. D. M. I. Like Sport Lurbel: Ignacio Cardona Torres, amb 0:19:57, els altres atletes del Atletisme Alcoi es van classificar així:
34 Giner Monserrat, Marcos, 0:29:29, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 08
De nou en està ocasió se'ns faciliten les classificacions, masculina i femenina separades, la de fémines on es va imposar la component del C. D. Aper Alcoi: Raquel Jordá Llopis, 0:27:07, l’única representat del Club Atletisme Alcoi, que aplegava en 4ª posició, Cristina Díaz Pérez, 0:30:59, aconseguia ser 1ª en Veterana Femenina.

La segona prova “19é Circuit a Peu Marina Alta 2015”, corresponia a la “III Cursa Popular a Calp-Solimar”, que es disputes en l'esmentada localitat costanera, amb una temperatura freda, en la carrera van prendre part pràcticament 1.400 corredors classificats, els quals van haver de cobrir un recorregut de 10.150 metres, bona part d'ells amb vista al mar. S'imposava l'integrant del C. A. Benidorm, Juan Antonio Fernández Campos, amb 0:33:36, el primer corredor del Club Atletisme Alcoi a arribar
A meta era en el lloc 561 Osuna Huertas, José, 0:47:40, sent el 009 con a Veterà E Masculí, Els altres atletes del Atletisme Alcoi es van classificar així:
0749 Gisbert Muñoz, Ángel C., 0:50:30, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 110
0816 Giner Pérez, Antonio, 0:50:48, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 016
0817 Mira Cabrera, Saúl, 0:50:48, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 359
0845 Carchano Matarredona, Vicent, 0:51:25, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 017
0949 Torregrosa Samper, Josep, 0:52:57, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 024