martes, 3 de febrero de 2015

Mitja Marató de Muntanya l'Aventaor, Genovés, 01/20/2015

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, la carrera que més atletes del Club Atletisme Alcoi, va  convocar, va ser la II Mitja Marató per Muntanya L’ Aventaor del Genovés, disputada el diumenge 1 de febrer de 2015, i va tenir una inscripció superior als 500 corredors, aquesta carrera d'un recorregut de 21.00 metres, amb un desnivell positiu de 960 metres, en la prova es va proclamar vencedor l'integrant del C. D. Muntanya Trail Serra Vernisa (Xàtiva), Orquín Bellver, Abelardo, amb 1:50:43, mentre el primer corredor del Club d’Alcoi en arribar a la línia de meta, en el lloc 145 Antolí Ferri, Miguel, 2:30:04, aconseguint ser 106é de Sènior Masculí, era, quant a la resta d'atletes Club Atletisme Alcoi, es van classificar així:
170 Fuster Moncho, Paco, 2:33:27, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 009
329 Monleón Cazalilla, R. Jesús, 2:58:16, C. A. Alcoi, Sènior Masc. 206

413 Clemente Alcaide, Jorge, 3:21:25, C. A. Alcoi. Sènior Masc. 235