miércoles, 18 de febrero de 2015

II Trail de Rótova, 15/02/2015

Aquesta setmana en el que a atletisme popular es refereix, la carrera que més atletes del Club Atletisme Alcoi va convocar, va esser el II Trail Ròtova, inclòs en el “Campionat de Lliga FEMECV 2015, en categories Absoluta amb una distància per recórrer de 16.000 metres amb desnivell de 750 m +/-, i la categoria juvenil amb 11.500 metres desnivell de 645 m +/-, en l'Absoluta van prendre part més de 400 corredors, imposant-se en aquesta categoria l'Independent FEMECV d'Elda, Sánchez Cebrián, Miguel Ángel, amb 1:16:28, mentre el primer atleta del Club d’Alcoi, que arribava a la línia de meta en el lloc 15º, Miró Albero, David, 1:22:57, els altres corredors del Atletisme Alcoi es van classificar així:
043 Terol Cascant, Víctor, 2:28:14, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 012
137 Giner Monserrat, Marcos, 1:40:35, C. A. Alcoi, Vet. Masc. 035
141 Francès Vicedo, Marcos, 1:41:31, S. M. C. A. Alcoi, Vet. Masc. 038

241 Díaz Pérez, Cristina, 1:57:23, C. A. Alcoi, Vet. Fem. 006