lunes, 30 de junio de 2014

Campionat de Espanya Cadet i Autonomic Juvenil

Aquest cap de setmana varis han sigut els fronts en què han disputat els atletes del Club Atletisme Alcoi, els seus controls i campionats, incloent el XII Campionat d'Espanya Individual, en categoria Cadet a l'aire lliure, que va tenir lloc els dies 28 i 29 de juny de 2014, a Huelva allí es van desplaçar els dos xavals d'Ibi, components del C. A Alcoi, on Javier Mirón Caro, el dissabte a la vesprada sobre les 6,45, competia en la primera sèrie de classificació, de 600 m Masc. Partint amb el millor temps dels vuit participants. Es classifique primer en la seua sèrie amb 1:26:63, temps superior a l'acreditat per Javier, però que li donava opció a participar en la final de la distància.
I ja el diumenge a la vesprada en la final, Javier no aconseguia l'objectiu de podi en quedar quart amb 1:25:25 a tan sol vuit centenes de pujar al podi, va ser una vertadera pena, ja que el xaval tènia acreditat un crono d'1:24:55 pel que no va poder igualar la seua marca.
Mentre que un parell d'hores més tard el disabte, era el seu company David Jiménez Madrid, el que disputava els 1.000 m Masc. Fent-ho en la tercera sèrie classificatòria, amb un temps acreditat de 2:45.61. Participava en la tercera sèrie, arribant en la sisena posició amb 2:45:08, la qual cosa ho deixava fora de la final, ja que es classificaven fins a quatre atletes en aquesta sèrie.
El dissabte també va haver-hi representació del C. A. Alcoi, en el Control “D” a l'aire lliure de la Delegació d'Alacant i que es va disputar, en la localitat de Sant Joan:
3.000 m Masc. AL_ ABM
4º GISBERT HINOJOSA, JORGE, 9:56.52
400 m Tanques (0,762) Fem. AL_ABF
LÓPEZ MOLLÁ, AITANA,
I el diumenge a Torrent, Campionat Autonòmic Juvenil A. L.+ Control “A”, amb aquesta participació del C. A. Alcoi: