martes, 17 de junio de 2014

Campionat Autonómic AL Promesa-Junior Elx I Proves Combinades a Onil

Aquest cap de setmana des del divendres s'han disputat Campionats i Controls Federatius en els quals han pres part Atletes del Club Atletisme Alcoi, Començarem pel Campionat Autonòmic Junior- Promesa A. L. + Control “A”, que va tenir lloc el 14/06/2014, a Elx, en el qual no va poder prendre part el velocista, Jeremi Jassel Fermín Martínez, per lesió i que era la millor opció del club alcoià per a aconseguir una medalla, la qual cosa va deixar al Atletisme Alcoi amb sol dos representants. Es van donar cita en la ciutat il·licitana, al voltant 500 atletes a la recerca dels títols de campions autonòmics i de les mínimes para per a participar en els pròxims campionats d'Espanya a l'aire lliure, el Junior en les pistes de la Universitat Jaime I de Castelló els pròxims 5 i 6 de juliol, i el de Promesa a Durango el mateix cap de setmana, a més dels atletes alcoians adscrits a altres clubs, aquests van ser els representants i classificacions:

3ª Fernández Matarredona, Carmen, 33.01.50, C. A. Alcoi

I finalment a Onil es disputava els dies 13 i 14 de juny, el Campionat Autonòmic de Proves Combinades, organitzat pel Centre Esportiu Colivenc, ací solament podem dir que en la prova de Heptalón Juvenil Femení LF, va participar la component del Club Atletisme Alcoi, Aitana López Molla