martes, 13 de mayo de 2014

El dissabte 10 d'abril de 2014, el grup d'alcoians que vénen prenent part , en el18é Circuit a Peu Marina Alta 2014, disputaren la XII Cursa Popular de Teulada, sisena carrera del ja esmentat “Ciruit”, en la qual van prendre part més d'1.200 corredors, la prova va gaudir d'una esplèndida climatologia que mai esperàvem trobar en eixir d'Alcoi, en aquesta ocasió s'imposava el corredor del C. A. L`Espenta d'Oliva, Juanra Pous Pérez, que va invertir a recórrer els 10.000 metres un temps de 0:33:36. El primer corredor de les comarques a creuar la línia de meta, era l'integrant del C. A. APER Alcoi, en el lloc 12º David Ruiz Gómez, amb 0:35:49, sent 9º en Sènior Masculí, els altres atletes de Alcoi es van classificar així:
575 Osuna Hortes, José, 0:49:15, C. A. Alcoi, Vet. I Masc. 009
621 Gisbert Muñoz, Ángel C., 0:49:56, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 092
729 Giner Pérez, Antonio, 0:51:50, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 022
766 Carchano Matarredona, Vicente, 0:52:21, C. A. Alcoi, Vet. I Masc. 017
891 Bernat Verdú, Dani, 0:54:35, C. C. Camallaes, Vet. B Masc. 123
967 Torregrosa Samper, Josep, 0:56:35, C. A. Alcoi, Vet. I Masc. 025
En les categories de xiquets, concretament en Infantil Masculí, sobre 1.800 metros

7è Bernat Iborra, Lluis, 0:05:50, C. A. Alcoi