martes, 20 de mayo de 2014

Atletisme Popular 11 i 17/05/2014

Aquesta setmana quant a atletisme popular es refereix, començarem per una prova que va tenir lloc la setmana anterior en la qual va haver-hi participació del C. A. Alcoi
Diumenge passat 11 de maig es va disputar la XVII Mitja Marató de Vigo en un magnífic matí d'atletisme popular i esport en ple centre de la ciutat, que va reunir a 1200 participants
El circuit consistia de 2 voltes de 10,5km en la zona del port de Vigo. La meta estava situada en la popular Plaça de la Princesa de la ciutat gallega.
Malgrat haver-hi un parell de costeres considerables en cada volta la temperatura agradable i assolellada va ajudar a fer bones marques entre tots els corredors. El vencedor de la prova va ser el component del Bikila Empleados, Daniel Bargiela Araujo, amb 1:10:40.
Representant al Club Atletisme Alcoi, Pablo Cardona Sánchez va acabar en la posició 231 amb un temps de 1h 35' 44''. Aquesta era el seu 2ª carrera en la distància en aquest 2014 (al març va córrer la ½ marató Elx) i malgrat realitzar un temps superior va acabar la carrera amb bones sensacions. Les pròximes carreres de Pablo seran ja al juny on el 8 participarà en els 10Km d'Alcoi i una setmana després en els 10km de Port Aventura a Salou.
Quant a la setmana present es refereix el dissabte 17 de maig de 2014, el grup d'atletes del C. A. Alcoi que vénen prenent part, en el18é Circuit a Peu Marina Alta 2014, disputaren la VIII Volta a Peu El Verger 2014, setena carrera del ja esmentat “Ciruit”, en la qual van prendre part més d'1.200 corredors, la prova va gaudir d'una esplèndida climatologia. En aquesta ocasió s'imposava el corredor del C. A. L`Espenta d'Oliva, Juanra Pous Pérez, que va invertir a recórrer els 10.200 metres un temps de 0:33:49. El primer corredor del Atletisme Alcoi a creuar la línia de meta, era, en el lloc 522º Ángel Carlos Gisbert Muñoz, amb 0:46:59, sent 67º en Vet. B Masc. Els altres atletes d'Alcoi es van classificar així:
575 Osuna Huertas, José, 0:47:32, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 008
728 Giner Pérez, Antonio, 0:50:21, C. A. Alcoi, Vet. C Masc. 021
795 Carchano Matarredona, Vicente, 0:51:22, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 018
876 Torregrosa Samper, Josep, 0:52:56, C. A. Alcoi, Vet. E Masc. 022

El mateix dia es disputava en la localitat manxega d'Almansa, la XV Mitja Marató de l'esmentada població, ací la participació va superar els 2400 atletes, imposant-se el component del C. A. Cárnicas Serrano, Jaouad Oumellal, amb 1:09:11, atleta que hem pogut veure en les  dos últimes edicions del Cross Ciutat d`Alcoi, en el que es va imposar en tots dos.