lunes, 3 de marzo de 2014

De nou aquesta setmana va haver-hi carrera de muntanya inclosa en la Lliga FEMECV 2014, en aquesta ocasió es tractava de la III Cursa per Muntanya Ciutat de Tavernes de la Valldigna, en la qual calia recórrer un total de 21.900 metres amb un desnivell d'1.295 m+ en categoria absoluta i en Juvenil/Cadet, 10.600 metres amb desnivell 562 m+, van prendre part en la proves més de 350 corredors, als quals es va imposar l'atleta del C. E. M. GR 33, Mario Bonavista Domingo, mentre el primer corredor del C. A. Alcoi a creuar la línia de meta en el lloc 46º , Alejandro Córcoles Satorre, amb 2:29:03, que era 2º en Promesa Masculí, els altres