jueves, 2 de enero de 2014

Va haver-hi una petita representació del Club Atletisme Alcoi en la XXVII Sant Silvestre Internacional Crevillentina, la carrera més important d'aquesta modalitat de la Comunitat Valenciana. La participació va rondar els 2.000 corredors, que havien de cobrir un circuit de 10.000 metres, homologats per la Real Federació Espanyola d'Atletisme, es va imposar en aquesta ocasió l'independent, Dickson Huru, amb 0:30:11, en els primers llocs trobem corredors com, Ouais Zhirane, Barzola, El Hand, Bezabeh. Etc. El primer dels nostres atletes creuar la línia de meta era l'alcoià, format en el Club Atletisme Alcoi, Ovidi Albert Espi, en el lloc 20º, amb 0:34: 09, representant al C. A. Xativa, classificant-se com 2º Masculí - de 18 anys, mentre en el lloc 72º aplegaba Gisbert Hinojosa, Jorge, 0:37:19, C. A. Alcoi, Vet. B Masc. 009, aquesta va ser tota l'expedició del C. A. Alcoi a Crevillent