martes, 28 de enero de 2014

IX Cursa per Muntanya Serra del Coto Monover, 26/01/2014

En atletisme popular, aquesta setmana la prova que mes atletes de la Secciò de Muntanya del C. A. Alcoi va convocar, va ser la IX Cursa per Muntanya Serra del Coto, inclosa en la Lliga FEMECV, que amb eixida i arribada en Casas del Señor (Monovar) que va tenir lloc el diumenge 26 de gener de 2014, on van arribar a classificar-se més de 400 atletes, que van haver de recórrer un total de 22.000 metres amb un desnivell positiu d'1.250 metres la categoria absoluta i 9.900 metres amb un desnivell positiu de 975 metres els juvenils i cadets.
Imposant-se el corredor del S. M. C. A. Llebeig- Xabia, Ignacio Cardona Torres, amb 1:45:07, sent primer en Veterà Masculí, el primer atleta de la S. M. C. A. Alcoi, va ser en la posición 21º, David Miró Albero en 1:14:25, la resta de components d`aquest club es clasificaren aixi:
066 Terol Cascant, Víctor, 2:08:29, S. M. C. A. Alcoi
082 Córcoles Satorre, Alejandro, 2:11:46, S. M. C. A. Alcoi, Prom. Masc. 006
103 Javaloyes Campillo, Mario, 1:23:51, S. M. C. A. Alcoi
140 Llorens Amat, Mateo, 2:20:10, S. M. C. A. Alcoi
145 Sánchez Pons, Carlos, 2:21:10,  S. M. C. A. Alcoi
152 Jordá Llopis, Raquel, 2:22:33, S. M. C. A. Alcoi
169 Moral Rodríguez, Rafa, 2:23:36, S. M. C. A. Alcoi
203 Martínez Ruiz, Jacobo, 2:27:49, S. M. C. A. Alcoi