lunes, 25 de noviembre de 2013

Gran Fons de Muntanya d`Ontinyent

Aquest cap de setmana passat l'activitat del Club Atletisme Alcoi, s'ha centrat en una competició informal organitzada pel Centre Esportiu Colivnec, a Onil quant als xavals de l'escola d'atletisme es refereix. Els majors van optar en aquesta ocasió pel I Gran Fons de Muntanya d'Ontinyent, on calia recórrer un total de 20 quilòmetres i en el qual van prendre part més de 300 corredors, imposant-se l'atleta d'Albaida i component del C. A. Cárnicas Serrano, Octavio Sánchis Penadés, amb 1:33:26.

Els integrants de C. A. Alcoi, van aconseguir aquestes classificacions: 97º Marcos Francés Vicedo, 2:02:35, Veterà Masculí, 53º i en el lloc, 113 Ignacio Aracil Vicens, 2:05:20, Veterà Masculí, 63º.
Un altre grup de veterans va optar per entrenar pel circuit preparat per a la Mitja Marató d'Alcoi.