miércoles, 6 de marzo de 2013

El cap de setmana passat, els xavals de l'escola del Club Atletisme Alcoi, van haver de disputar dos campionats, un d'Espanya i un altre autonòmic, tots ells es van disputar el dissabte 2 de maig de 2013, i començarem pel XXXVI Campionat d'Espanya Juvenil en Pista Coberta, en Antequera (Màlaga) al qual va assistir en aconseguir la marca minina, la setmana anterior Jeremi Jassel Fermín Martínez. I no li va anar gens malament al xaval del Atletisme Alcoi, ja que es va classificar en la seua sèrie 4º, accedint a la semifinal repetint classificació i passant a la final sent 8e millorant en les tres ocasions el registre que portava des del Luis Puig, amb 7:29, 7:22:43 i 7:26 en cadascuna de les carreres.
I a la vesprada en el Palacio Luis Puig de València el Campionat Autonòmic Cadet Individual en Pista Coberta, que s'iniciava a les 17 hores, on van prendre part tretze atletes alcoians que van disputar nou proves, i com era d'esperar Antonio Criado Pavón aconseguia medalla d'or en 1.000 ML amb 02:29, la qual cosa li faculta per a disputar el campionat d'Espanya, en aquesta distància, els restants companys van aconseguir les següents marques en les seues modalides, totes elles molt meritòries. 60 ML masculí, Sergio Moyano Abad, 7:96, en 600 ML Masculí, Alejandro Gisbert García, 1:42, Sergio Moyano Abad, 1:50, en 3.000 ML Masculí, Derik Vañó Borrás, 11:17:38, David Jiménez Madrid, 10:23:12 i Hamza Bachiri, 10:06:45, sent 5º de la general, 60 MV masculí, Jaime Sirvent Terol, 11:92 i Marc Vidal Ponsoda, 11:05, en 60 MV femení, Elena Ivorra Cerdà, 11:20, en 300 ML femení, Andrea Olcina Ferrer, 46:94, i no va poder participar en salt d'altura per lesió Paula Castelló Jordá.
Acabem amb l'atletisme federat, amb el XVII Mitja Marató Internacional de Riba-roja de Túria del Turia, Campionat Autonòmic de Mitja Marató, en el qual van prendre part més d'1.200 corredors entre els quals estava la flor i nata dels millors atletes de la Comunitat Valenciana, en la prova es va imposar el corredor del Huracan-Fent Camí, Abdelghafour Lasri, amb 1:05:56, i el primer corredor del Club Atletisme Alcoi, en 6ª posició, Mounir Forma amb 1:08:13, i en lloc 918 Aarón Mira Cabrera, amb 1:55:26.
Quant a atletisme popular, es van disputar dues carreres de muntanya on van prendre part components del Club Atletisme Alcoi, a Moixent es disputava el Outlet-Running Trail 2.0. amb un recorregut de 23 quilòmetres i un desnivell positiu de 915 metres, en el qual van participar més de 390 atletes, imposant-se en aquesta prova el corredor del Trangoworld, Raúl García Castan, amb 1:36:55, els integrants del C. A. Alcoi es van classificar així:
088 Rafa Moral Rodríguez, 2:18:16, Absoluta Masculí 063
215 Ignacio Aracil Vicens, 2:42:12, Veterà Masculí 059
I en el I Apiarium Trail Biar, III Prova del Campionat de Lliga de la FEMECV 2013, amb una distància a cobrir de 25 quilòmetres i un desnivell d'1.300 metres, en la qual van participar més de 350 corredors, proclamant-se guanyador de la mateixa el corredor del C. M. Penya Mur I Castell, Cristóbal Adell Albalat amb 1:59:20, els integrants del C. A. Alcoi van classificar de la següent manera.