lunes, 31 de diciembre de 2012

22 i 23 Desembre Ctat.Absolut de Clubs i Mitja Marato de Asp

De nou aquesta setmana la notícia d'atletisme ens arriba de la participació del club atletisme Alcoi en el Campionat Provincial de Clubs Absolut en P. C. Absolut, que amb organització del C. A. Sant Joan i disputat a Alacant, va tenir lloc el dissabte 22 de desembre de 2012, també ens referirem als resultats obtinguts per atletes alcoians i de les comarques en la Mitja Marató d'Asp, començant per la prova federada, dir en principi que pot ser que siga la primera vegada que el club d'Alcoi prenga part en un campionat d'aquestes característiques, es va participar pràcticament en tots en totes carreres i concursos de la competició presentant un equip compost, amb alguns sènior i junior completant el grup amb cadets i juvenils, aquests van ser els components i les seues proves.
Marc Vidal Ponsoda en Salt de Longitud
El Club Atletisme Alcoi, va quedar 8º en la classificació general, complint els objectius previstos millorant alguns atletes les seues marques personals.
I el diumenge 23 a Asp es disputava la XXVII Mitjà Marathón Popular i els II 11.000 m. Vila d'Asp, en el Mitjà Marathón, van participar més de 600 corredors als quals es va imposar l'atleta del Decathlon Konde Elx, Abdelaziz Dahhaoui, amb 01:07:28, mentre el corredor del Z Runners Alcoi, Oscar Enrique Miralles era 19º amb 01:22:58, la qual cosa li classificava com 8º Sènior Masculí, en el lloc 441 es col·locava l'atleta del C. A. Castalla, Mila Belda Rico amb 01:50:59, la qual cosa la pujava al podi com 2ª Veterana Femenina D, la resta de corredors del club es van classificar així: