viernes, 7 de diciembre de 2012

18 Novembre - 32ª Marató Divina Pastora València i La Carrera 10 K

En valència es disputava la 32ª Marató Divina Pastora València i La Carrera 10 K Divina Pastora València, en la carrera de 10 K, en la qual van finalitzar un total de 5.662 atletes, es va imposar l'independent, Yuda Robinson Chesire, amb 0:29:53, i el primer corredor de la zona a creuar la línia de meta en el lloc 94º era l'integrant del C. I. Colivenc, Oscar Vila Sempere, amb 0:35:36, per la qual cosa era 3º en la categoria Promesa Masculí, els corredores del club es van classificar així:
Pos. Nom Temps Categoria Pos.
0298 David Cuesta Frau, 0:39:46, Veterà Masculí B, 0053
0870 Patricio López Franco, 0:46:12, Veter. Masculí C, 0064
1122 Pablo Francés Candela, 0:48:05, Junior Masculí, 0009
1638 Antonio C. Francés Sánchez, 0:50:50, Vet. Masculí B, 0275
2912 Korinna Mollá Latorre, 0:56:35, Veterana Femenina C, 0040
En la marató es va imposar als 7.781 atletes que van finatlizar la prova, el corredor de Kenya, Luka Kolobe Kanda, amb 2:08:14, i en féminas l'etíop, Birhane Dibaba Adugna, amb 2:29:22, el primer corredor de les comarques a creuar la línia de meta va ser en el lloc 74º, Raúl Rico Càceres, del C. I. Colivenc, amb 02:41:48, sent 31º Sènior Masculí, els  corredors del club es van classificar així:
0247 Sergio Carpio Bayona, 02:53:21, Sènior Masculí, 0070
2429 Carlos Sánchez Pons, 03:13:32, Veterà Masculí A, 0276
3101 Gonzalo Fernández Mora, 03:45:53, Veterà Masculí A, 0986
3857 Miriam Ruiz Gómez, 03:48:04, Sènior Femenina, 0050
5174 Juan L. Blanco Ramos, 04:02:59, Veterà Masculí B, 1160