domingo, 18 de noviembre de 2012

11 Novembre - III Mitja Marató D`Ontinyent

En la localitat valenciana d'Ontinyent, es donava colofó a l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall D`Albaida2012, amb un bon resultat per als atletes de L`Alcoiá- Comtat, que detallarem més a baix, ara anem a centrar-nos en els resultats de la carrera es va convertir en dues per estratègia de l'organització, III Mitja Marató D`Ontinyent, i la “ I Deu 500”, la qual obviarem en aquesta crònica per la seua quantitat de participants se'ns faria interminable, per la qual cosa anem a deixar constància de la “Mitja” que a més és la que puntuava per a el “Circuit”, l'organització de les carreres es podria considera de modèliques, si no fora pel retard en l'eixida de més de 20 minut, pel que sembla el jutge de la prova i la policia local no trobaven el circuit en les condicions degudes , en temps va ser bo per a la pràctica de l'atletisme encara que va estar amenaçant pluja abans i després de la mateixa, el recorregut constava de dues voltes a un circuit que completava els 21.097 metres en la “Mitja” van participar més de 420 corredors, sent el vencedor de la mateixa el corredor del C. A. New Balance Team, el villenense, Andrés Micó Martínez, amb 01:07:30, en 4ª posició entrava el component del C. A. Soca-Run (Cocentaina), Raúl Solbes Monzó, amb 01:17:58, per la qual cosa era 3º en Sènior Masculí, 17º era l'independent d'Alcoi, Lucas Moreno Prados, amb 01:22:43, per la qual cosa era 1º en Veterans B Masculí, l'atleta del C. A. Alcoi Vicente Carchano Matarredona, era el 305 amb 01:48:42, pujava al podi com 3º de Veterà D Masculí, i la Independent d'Alcoi Elvira Silvestre Soler, lloc 328 amb 01:50:20, que la aupaba al podi com 2ª Veterana B Femenina, els atletes de la zona que aconsegueixen podi en el “Circuit” són els següents: en Sènior Masculí, 2º Raúl Solbes Monzó, del C. A. Soca-Run Cocentaina, en Veterà B Masculí, 2º Lucas Moreno Prados, Independent Alcoi, i en Veterà D Masculí, 3ºVicente Carchano Matarredona del Club Atletisme Alcoi. La resta de corredors de la zona es Van classificar així.