sábado, 27 de octubre de 2012

21/22 Octubre

Aquesta setmana es va diversificar la possibilitat de prendre part en alguna de les carreres populars disputades en la comunitat valenciana, per la qual cosa els atletes d'aquestes comarques van optar per tres d'aquestes proves disputades totes elles el diumenge 21 d'octubre del 2012, i potser la carrera més perjudicada quant a participació va ser la corresponent a l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall D`Albaida, a causa del mal temps i que les classificacions de el “Circuit”, estan pràcticament decidides, a més de que era una carrera de muntanya i bastant dura. Nosaltres en principi donarem informació sobre la XXII Mitja Marató de València, Trinidad Alfonso, en la qual van prendre part més de 8.500 corredors als quals es va imposar el kenyà, Joel Kemboi Kimurer, que va cobrir la distància d'aquesta mitja marató en 0:59:36, la carrera va discórrer amb una alta humitat i una temperatura de 20º, els atletes del  club  es van classificar de la següent manera:
Club Atletisme Alcoi
0167 Sergio Carpio Bayiona, 01:19:26, 63º sènior Masculí
0883 David Miró Albero, 01:30:15, 320º Sènior Masculí
1783 Jorge Miró Albero, 01:37:35, 482º Veterà A Masculí
6393 Daniel Sanjuán Pérez, 02:01:21, 1265º Veterà B Masculí

En la població alacantina de Sant Joan es dispute la III Carrera Fundesem Platja de Sant juan 2012, amb una participació superior als 490 corredors als quals es va imposar l'atleta del Grupo Brotons Eventos, David Apraiz Tormo, que va invertir a recórrer els 10 quilòmetres que constava la prova 0:34:36, el primer corredor d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del Club Atletisme Alcoi, David Cuesta Grau, i ho feia en el lloc 50º, amb 0:39:54

El mateix diumenge i com hem dit més amunt a Salem, es disputava la VIII Volta pel Benicadell, amb una distància de 15.700 metres, carrera de muntanya que a més presentava la dificultat d'un terreny humit i mullat en aquesta ocasió van prendre part en aquesta prova de l'IV Circuit CRM. 421 atletes arribats a meta, sent el vencedor de la mateixa el corredor del C. A. km 42 C. Vte. Berenguer, d'Ontinyent, Atmane Laghoub, amb 01:02:23, en 2º posició entrava el component del C. A. Els Llebres de Muro, Carlos Pascual Sempere, amb 01:02:58, sent primer Sènior Masculí, 3º era l'integrant del C.A. Soca-Run de Cocentaina, Raul Solbes Monzó, amb 01:03:17, per la qual cosa era 2º Sènior Masculí, 4º era Juan Martinez Tortosa del C. I. Penya Roja de Banyeres de Mariola, amb 01:04:36, sent 3º en Sènior Masculí, també aconseguia podi el banyerense del mateix equip, Jordi Albero Ferre, que era 14º, amb 01:07:28, col·locant-se com1º en Veterà B Masculí, i l'independent d'Alcoi, Lucas Moreno Prados, que arribava com 25º, amb 01:09:43, era 3º en Veterans B Masculí, la resta de corredors del club es Van classificar així.