martes, 4 de septiembre de 2012

IV VOLTA A PEU VIL-LA D'AGULLENT

Aquesta setmana va continuar disputant-se l'IV Circuit CRM de Carreres Populars de la Vall d`Albaida 2012, que aquesta ocasió es va celebrar el dissabte 1 de setembre i que corresponia a la IV Volta a Peu Vil-la d`Agullent, en la qual malgrat haver-hi algunes proves populars que es disputaven el mateix dia va tenir una participació de més 500 corredors, fins i tot diríem que hi havia més atletes d'aquestes comarques que en carreres anteriors, el circuit a cobrir pràcticament urbà íntegrament, tenia un recorregut de 8.000 metres, amb alguna pujada bastant dura però en aquesta ocasió la temperatura va ser molta més benigna que en les carreres anteriors.
El guanyador de la carrera va ser l'atleta del C. A. Ciutat D`Albaida, Jesús Descals Esteban, que va invertir un temps de 0:28:26, mentre el primer atleta d'aquestes comarques a creuar la línia de meta era el component del C. A. Soca-Run de Cocentaina, Raúl Solbes Monzo, amb 0:28:55, col·locant-se com 4º de la general, en el 16º lloc entrava el component del C. A. La Foia. Com d'Onil, Miguel Juan Sanchis, amb 0:30:58, col·locant-se com 1º en Veterà B Masculí, l'atleta independent d'Alcoi, Lucas Moreno Prados amb, 0:32:17, que entrava en el lloc35º la qual cosa ho feia pujar al podi com 3º de Veterà B Masculí, la resta de corredors de la zona es van classificar de la següent manera:
Pos.    Nom                            Temps     Club                           Pos. Categoria
148 Marcos Francés Vicedo, 0:36:47, C. A. Alcoi, 056 Veterà A Masculí
157 José V. Sempere Quilis, 0:36:51, C. A. Alcoi, 017 Veterà B Masculí
318 Pau Ferrando Vilaplana, 0:40:39, C. A. Alcoi, 139 Sènior Masculí
328 Juanvi Ferrando Guardiola, 0:41:00, C. A. Alcoi, 045 Veterà B Masculí
366 Antonio Giner Pérez, 0:41:59, C. A. Alcoi, 053 Veterà B Masculí
367 Vicent Carchano Matarredona, 0:42:04, C. A. Alcoi, 054 Veterà B Masculí
451 Esther Vilaplana Giner, 0:45:42, C. A. Alcoi, 010 Veterana B Femenina