lunes, 25 de junio de 2012

23 de Juny - Criterium Autonomic Cadet

Aquesta setmana començarem per l'atletisme de competició i federat, ja que els xavals de l'Escola d'atletisme del C. A. Alcoi, van prendre part el dissabte passat dia 23 de juny de 2012 en el Critérium Autonòmic Cadet a l'aire lliure, i Control Federatiu Juvenil, disputats tots dos en l'Estadi del Tram III del Turia, a València, prova que servia com a avantsala del Campionat d'Espanya de categoria cadet a disputar el cap de setmana vinent a Castelló de la Plana.
Els alcoians participants en el critérium de cadets, van aconseguir dues medalles en 3.000 m l, Antonio Criado Pavón era 1º i medalla d'or i en 1.500 m obstacles, Aitana López Mollá era 3ª i medalla de bronze, millorant tots dos les seues marques, la resta de companys en aquesta categoria, van prendre part en les següents proves, Jaime Sirvent Terol en 300 m l, Pablo Francés Candela en 1.000 m l, Carmen Fernández Matarredona en 3 km marxa.
Quant al control federatiu juvenil, van prendre part en els 100 m l, i salt de llargada, David Miró i Jeremi Jassel, Miró va quedar a sol unes centèsimes per a aconseguir la mínima per a poder disputar el campionat d'Espanya. Aquest cap de setmana vinent tornarà a intentar-ho en un Critérium Juvenil que se celebrarà a Alacant.
I com hem dit més amunt el dissabte esdevenidor es disputara a Castelló, el Campionat d'Espanya Cadet a l'aire lliure, en el qual prendrà part en la modalitat de 3.000 metres lliures, Antonio Criado Pavón, que serà el colofó a l'excepcional temporada realitzada per l'atleta alcoià, que en el seu primer any en la categoria de cadet ha aconseguit classificar-se per al Campionat d'Espanya de Cross per equips, enrolat en el C. A. Silla-Kelme, Campionat d'Espanya de Cross en Edat Escolar per Comunitats, Campionat d'Espanya en Pista Coberta i Campionat d'Espanya a l'aire lliure, en 3.000 m l, per comunitats i l'esmentat del pròxim dissabte en la capital de la plana, per tant enhorabona a l'atleta i al seu preparador Khalid Balala.
El mateix dia i dins de l'atletisme popular, dos xavals de l'esmentada escola van prendre part en la Carrera Popular 400 Aniversari Carta Pobla de Daimús, en pre-benjamí femení, sobre una distancia de 400 metres, Anna Bernat Iborra, era 4ª i en aleví masculí, sobre 800 metres, Lluis Bernat Iborra, era 9º.